"Csak a csendben hallom meg..."2011. szept 16.

Rohanunk a mindennapok szürke mókuskerekében és nincs megállás. Nincs szünet a levegővételre, csak játszod a neked kiosztott dallamot, néha halkan és keservesen, néha vidáman, és igyekezve, hogy túlharsogd a körülötted játszókat, és néha csak értelmetlenül, belefásulva az életbe.
 

És nincs csend sehol sem. Nincs csend, nincs megállás, és nem hallod meg, amire leginkább szükséged lenne. Egy halk hang, ami csak akkor ér el hozzád, ha képes vagy kizárni a világ zaját, és ott belül, a szíved mélyén is megálljt parancsolni a szólamodnak, a saját szavaidnak: az „akarom”-nak, a „kell”-nek, a „muszáj”-nak, a „nincs időm”-nek.

Ideje van a csendnek is az életben. Ideje van annak, hogy csak leülj a tópartra, és nézd némán a vizet, és próbálj csak érezni, és nem gondolni a holnapra. Próbáld megérezni, hogy nem vagy egyedül, és Valaki ebben a csendben a neveden szólít, és titkot súg a füledbe. Titkot, amire ott és akkor neked van szükséged. Titkot, hogy szeret, és neki is szüksége van Rád.

SzCsA

Az utolsó 4 hónap bejegyzései:

Linkajánló

Hasznos oldalak, melyeken cikkeket, média anyagokat tekinthet meg, vagy tovább képezheti magát a Bibliával kapcsolatban!

Tovább

Programok

Jézus életéről és eljöveteléről szóló előadások kiállítás és multimédiás eszközök segítségével!

Tovább

Kérdése van?

A programokkal kapcsolatban további információkat kérhet. Kérdéseit írja meg e-mailben, mindenkinek válaszolunk!

Tovább