„De néha megállok az éjen...”2011. okt 12.

Valahol mélyen Isten belénk rejtett egy vágyat. Vágyat Őutána, vágyat, hogy keressük és megtaláljuk a Mindenhatót. Vágyat, hogy kapcsolatot teremthessünk a Transzcendenssel, vágyat, hogy átlépjünk az ésszerűség és a fizikai korlátok határain.

Mindannyian keresünk valamit, keressük a nálunk nagyobbat, hatalmasabbat, aki fenntartja ezt a világot; keressük Istent. Vannak, akik több ezer kilométert képesek utazni azért, hogy megérintsenek egy talpalatnyi földet, ahol a hagyomány szerint Jézus, az Isten Fia tett valamit, mert érzik, és a szíved mélyén, kedves Olvasó, talán néha Te is érzed, hogy kell lennie Valakinek.

Az elmúlt héten telepakoltam mindenféle szükséges és kevésbé szükséges holmival a túrazsákomat, és elindultam a Szentföldre kollégáimmal. Néhány blogbejegyzésen keresztül szeretném átadni Neked azt, amit megtapasztaltam, amit átéltem, azt az érzést, ami bennem volt, és nem hagy nyugodni a mai napig sem. Kívánom, hogy ezeken a „beszámolókon” keresztül átélhesd Te is, ahogy én átélhettem, az Isten közelségét.

SzCsA

Az utolsó 4 hónap bejegyzései:

Linkajánló

Hasznos oldalak, melyeken cikkeket, média anyagokat tekinthet meg, vagy tovább képezheti magát a Bibliával kapcsolatban!

Tovább

Programok

Jézus életéről és eljöveteléről szóló előadások kiállítás és multimédiás eszközök segítségével!

Tovább

Kérdése van?

A programokkal kapcsolatban további információkat kérhet. Kérdéseit írja meg e-mailben, mindenkinek válaszolunk!

Tovább