Ismeretlen ismerős2012. márc 02.

Ki vagy, Uram? Teszed fel magadban unos-untalan a kérdést. Szíved mélyén rajzolódik egy kép amiről időközönként kiderül, hogy mégsem az igazi, mégsem hasonlít ahhoz, akiről szeretnéd mintázni. Tévhitek torzítják, mások gondolatai színezik az ellenkező irányba, és gyerekkori emlékek teszik végül felismerhetetlenné.

Ki vagy, Uram? Már egy ideje utazol az ösvényen felé, és szívedet hajtja előre a vágy, hogy ismerni az ismeretlent, megismerni magadnak a találkozások folyamán. Ismerni Istent, mert ez a kulcsa mindennek. Ismerni annak, aki Ő valójában. Ismerni a szerető, igazságos Istennek, aki lehajol hozzád és felemel a porból. Ismerni annak, aki örül, amikor végre megtalál, és táncot lejt a mennyben miattad. Ismerni annak, aki veled együtt tud sírni és nevetni, annak, aki újból és újból zörgetve megáll az ajtód előtt, mert neked elborult az agyad, és kizártad Őt az életedből.

Ismerni Istent, mint társat, aki az életével fizetett a szabadságodért. Akinek nem volt semmi sem túl drága érted, mert nélküled nem teljes az örökkévalóság. Aki vár téged haza, mint tékozló ifjút a szerető apa. Aki szeretné, ha bátran, félelem és rossz érzések nélkül bele tudnál nézni a szemébe az utolsó nap, és mindketten mosolyogva mondhatnátok: Igen, ismerlek!

SzCsA.

Az utolsó 4 hónap bejegyzései:

Linkajánló

Hasznos oldalak, melyeken cikkeket, média anyagokat tekinthet meg, vagy tovább képezheti magát a Bibliával kapcsolatban!

Tovább

Programok

Jézus életéről és eljöveteléről szóló előadások kiállítás és multimédiás eszközök segítségével!

Tovább

Kérdése van?

A programokkal kapcsolatban további információkat kérhet. Kérdéseit írja meg e-mailben, mindenkinek válaszolunk!

Tovább