Jézus7Jesus7

The program ’Jesus7’ pilots the interested to the seven most famous sites of Jesus life by means of lectures, exhibitions and multimedia means.

The program starts at more than 30 sites of the country at the Advent season simultaneously, and continues into next year. More and more new sites continuously join in the project.

The aim of the program is showing the personage and historicism of Jesus. All the speakers are such persons, teachers and pastors who have toured the stops of Jesus’ life and are able to authentically present them seasoning with colorful experiences. Every site is related to a lesson from Jesus which underlies the basis of Christianity.

Locate where the program ’Jesus7’» starts nearest to your residence.

Test your knowledge about Jesus by filling out the quiz. If you fill out the test, you will win a free book.

You can follow up the weekly updating blog which invites the readers for exciting spiritual adventures.

Sign up for Jesus7 info in which you weekly get an interesting fact about Jesus’ life or about the 7 sites where Jesus went.

You can ask for further information in connection with the program.
You may write your questions in an email, we will answer everyone!

Jézus7 PluszJézus7 Plusz

A Jézus7 program folytatódik a résztvevők kérésére.

[Jézus7 Plusz - újabb tanítások Jézustól és Jézusról, további érdekességek a Szentföldről, bibliai időkről. A különböző helyszíneken eltérők lehetnek az előadáscímek és témák, de mindegyik kötődik az előző sorozathoz. Azokat is szeretettel várjuk, akik most szeretnének bekapcsolódni a programba.:]

A térképen kék színnel jelöltük a Jézus7 Plusz sorozatot. Ha rákkantint egy helységnél található ikonra, megtudhatja a részleteket (helyszín, időpontok, téma, előadó)

A "Részletes keresés" gombra kattintva kilistázva is megnézheti a keresett településen vagy időpontban folyó programot.

A Jézus7 Veszprémben megtartott előadásait megtekintheti itt.

A honlap bővült az érdekességek menüvel: tanulmányokat, cikkeket olvashat itt.

Várjuk kérdéseit, észrevételeit!

Van ReményVan Remény

Jézusról szóló ismeretterjesztő sorozat harmadik állomása a „Van Remény” program. Jézus élete (Jézus7) és Jézus tanításai (Jézus7 Plusz) után Jézus második eljövetelének kérdéseivel foglalkozik a Van Remény.

A második advent ígérete a jövőről szóló legszebb bibliai reménység. A misztikusok ősi naptárakra hivatkozva meghirdették a világvégét, áltudományos kozmikus katasztrófákkal riogatnak különféle internetes portálok, a megbízható tudományos jövőképek pedig a szkeptikus, hitetlenen embereket is aggodalommal töltik el. A szórakoztató ipar mindebből kasszasikert produkál. Viszont egyik megközelítés sem jelent megoldást a válságba jutott ember számára.

A Biblia nem riogat, hanem Jézus eljövetelét úgy mutatja be, mint ami megoldja a válságot. Nem nyomorúságot okoz, hanem véget vet a nyomorúságnak. Nem tönkretesz mindent, hanem új kezdetet biztosít azoknak, akik ezt várják. Olyan képekhez hasonlítja, mint a menyasszony és a vőlegény találkozása, menyegző vagy egy gyermek születése. A második advent a keresztények „boldog reménysége”.

A „Van Remény” sorozat a megoldásról, a jövőről, a várakozás idejéről, az eljövetel jeleiről szól. Több helyszínen előadássorozatok szólaltatják meg a Reményt. Az Önhöz legközelebbi helyszínt ezen a térképen keresheti meg.

Tesztelje Jézus eljövetelével kapcsolatos ismereteit egy bibliai kvíz kitöltésével itt.

Kérje a „Van Remény” kiadvány (92 oldalas színes) ingyenes példányát, melynek tartalomjegyzéke és előszava itt olvasható.

Igényelje a Jézus életével, tanításaival és eljövetelével kapcsolatos érdekességeket tartalmazó ingyenes heti hírlevelünket itt.

Kövessen bennünket Facebookon és értesüljön legfrissebb bejegyzéseinkről!

A program támogatója a Hetednapi Adventista Egyház Dunamelléki egyházterülete.

Észrevételeivel, kérdéseivel keressen bennünket a det@t-online.hu email címen.

The presentations
  1. Betlehem
  2. A megdicsőülés hegye és völgye
  3. A Boldogmondások hegye és Kapernaum
  4. Sikár és Jerikó
  5. Bethánia
  6. Jeruzsalem: Via Dolorosa
  7. Az Olajfák Hegye
Contact

Seventh-Day Adventist Church
Danubeside Church Area

13 Székely Bertalan street, Budapest 1063
Email: infokukacjezus7.hu

Dél-Erdélyi vendégeink számára
Conferinta Transilvania de Sud

Str. Predeal nr. 120; 540494 Targu Mures;
Email: ermikukacadventist7.ro

Links

Hasznos oldalak, melyeken cikkeket, média anyagokat tekinthet meg, vagy tovább képezheti magát a Bibliával kapcsolatban!

More

Programok

Jézus életéről és eljöveteléről szóló előadások kiállítás és multimédiás eszközök segítségével!

More

Do you have a question?

A programokkal kapcsolatban további információkat kérhet. Kérdéseit írja meg e-mailben, mindenkinek válaszolunk!

More