Ha késik a járat - Van Remény2013. febr 11.

Itt ülök a reptéri váróteremben.
Megannyi utastársammal egy megkésett járatra várunk, ami elég időt biztosított arra, hogy szétnézzek magam körül, és megfigyeljem a többi várakozó társamat.

Várni és szeretni - Van Remény2013. febr 05.

Magyar származású férjemmel Angliában ismerkedtem meg, és szinte minden nap találkoztunk az egyetemen. Aztán haza kellett költöznöm hazámba, Finnországba. A távozásom előtt abban egyeztünk meg, hogy egy év múlva lesz az esküvőnk.

Fény a sötétben2012. nov 21.

„Te vagy, Uram, a mécsesem, az Úr fénysugarat ad nekem a sötétségben.”
Sámuel második könyve 22:29

Hallgatás beleegyezés...2012. ápr 25.

„Nagyszerű lenne, ha ugyanúgy láthatnám Isten gyógyító munkáját az emberek életében, mint azok, akik Jézust hallgatni sereglettek össze annak idején. Imádkozom is ezért, de egyben minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy el tudjam fogadni ezt a misztériumot, és bízni tudjak abban, hogy Isten tudja, mit csinál.” (Adrian Plass: Miért követem Jézust? Budapest: Harmat Kiadó, 2004. 78.)

„Valami véget ért...”2012. márc 30.

Legszívesebben behunynád a szemedet, és azt kívánnád, bárcsak lenne felébredés a valóságból. Bárcsak egy álom lenne, amit megéltél, és eljönne végre a rég áhított reggel. De a napok csak pörögnek egymás után, mint homokórán a szemek. Az eszeddel tudod, hogy így volt jobb, és más szemszögből nézve pozitív véget ért, mégis szívedben fáj az űr és a hiány.

Az utolsó 4 hónap bejegyzései:

Links

Hasznos oldalak, melyeken cikkeket, média anyagokat tekinthet meg, vagy tovább képezheti magát a Bibliával kapcsolatban!

More

Programok

Jézus életéről és eljöveteléről szóló előadások kiállítás és multimédiás eszközök segítségével!

More

Do you have a question?

A programokkal kapcsolatban további információkat kérhet. Kérdéseit írja meg e-mailben, mindenkinek válaszolunk!

More