Mert a sír üres...2011. okt 14.

Megérint a csend és már nem is hallod a közelben sikoltó légkalapácsok hangját. Egy koponya formájú hegy, egy üres sír, egy kert és más semmi. Csak Te és az Isten. És egy érzés, ami körülvesz, nyugalmat, békét ad a szívedbe: mert a sír üres.

Hol vagy Uram, hogy higgyek Benned?2011. okt 12.

Zarándokok tömege kígyózik be az ősi templom kapuján, és várja a bebocsátást. Várja, hogy láthassa, megérinthesse, esetleg megcsókolhassa azt a helyet, ahol a hagyomány szerint Krisztus Urunk megszületett, és ahol jászolba fektette Mária.

„De néha megállok az éjen...”2011. okt 12.

Valahol mélyen Isten belénk rejtett egy vágyat. Vágyat Őutána, vágyat, hogy keressük és megtaláljuk a Mindenhatót. Vágyat, hogy kapcsolatot teremthessünk a Transzcendenssel, vágyat, hogy átlépjünk az ésszerűség és a fizikai korlátok határain.

"Csak a csendben hallom meg..."2011. szept 16.

Rohanunk a mindennapok szürke mókuskerekében és nincs megállás. Nincs szünet a levegővételre, csak játszod a neked kiosztott dallamot, néha halkan és keservesen, néha vidáman, és igyekezve, hogy túlharsogd a körülötted játszókat, és néha csak értelmetlenül, belefásulva az életbe.
 

Jézus7 - Kezdetek2011. szept 16.

Köszöntelek Kedves Olvasó a Jézus7 honlap blogján. Biztos feltetted magadban, hogy mi is ez az egész? Miért is írom ezt a blogot?
Nos, a legkönnyebben úgy tudnám megfogni ezt a kérdést, hogy ez egy utazás lesz Neked, de ugyanúgy nekem is. Egy utazás, egy kaland, amit átélhetsz, ha velem tartasz. Ebben a blogban próbálom megfogni a megfoghatatlant, elmondani, leírni azt, amire nincs szó. 

Az utolsó 4 hónap bejegyzései:

Linkajánló

Hasznos oldalak, melyeken cikkeket, média anyagokat tekinthet meg, vagy tovább képezheti magát a Bibliával kapcsolatban!

Tovább

Programok

Jézus életéről és eljöveteléről szóló előadások kiállítás és multimédiás eszközök segítségével!

Tovább

Kérdése van?

A programokkal kapcsolatban további információkat kérhet. Kérdéseit írja meg e-mailben, mindenkinek válaszolunk!

Tovább